23. august 2019

Sponsorer

Sponsormuligheder hos Linedanceforeningen Happy Footstep

Happy Footstep har været en selvstændig Linedanceforening siden maj 2019. Vi har eksisteret siden 2006 og var tidligere organiseret under JFS.

Som Linedanceforening er det vores formål at dyrke motion på en sjov måde og derigennem styrke et kammeratligt, socialt og hyggeligt sammenhold medlemmerne imellem. Det er der selvfølgelig udgifter forbundet med. Økonomien kommer bl.a. fra:

  • Medlemskontingent
  • Tilskud fra kommune og DGI
  • Når foreningen optræder ved forskellige arrangementer
  • Sponsorater

Vi sætter stor pris på sponsorater fra lokale (og andre) virksomheder. Læs om vores nuværende sponsorer her. Herunder kan du læse om vores sponsormuligheder – og værdien for dig som sponsor.

Linedance er en formationsdans, hvor en gruppe mennesker danser i én eller flere rækker. Hver mandag, tirsdag og onsdag danser vi på Sportium i Varde. Vi har aktuelt 90 medlemmer og har igennem de seneste år oplevet et stadig stigende medlemstal.

Sølvsponsorat = Skiltet reklame

Værdien for dig: Dit firmalogo fremgår på skilt i forbindelse med alle Happy Footsteps arrangementer i årets løb.

Det giver dit firma god reklame over for de ca. 90 personer, som deltager til arrangementer, afholdt i Sportium og i forbindelse med fx opvisninger ved Varde Å Dag og tilbagevendende sommeropvisning i Oksbøls gader.

Pris: 1.000 kr.

Guldsponsorat = Reklame på hjemmesiden + skiltet reklame

Værdien for dig: Ud over skiltning som i sølvsponsoratet, fremgår dit logo på Happy Footsteps hjemmeside og digitale univers. Vi skriver om din forretning og linket til din hjemmeside vil fremgå.

Ud over god reklame over for medlemmerne får du også digital reklame over for de mange besøgende på Happy Footsteps hjemmeside og digitale univers (ca. 750-1.000 sidevisninger hver måned). Hvis du har en hjemmeside, anbefaler vi dette sponsorat.

Pris: 1.750 kr.

Diamantsponsorat = Reklame på dansernes tøj + på hjemmesiden + skiltet reklame + tilbud om opvisning ved firmaarrangement

Værdien for dig: Ud over skiltning som i sølvsponsoratet og digital reklame som i guldsponsoratet fremgår dit logo på dansernes trøjer eller skjorter. Derudover laver vi en opvisning ved et af dine firmaarrangementer.

Alle 70 medlemmer bliver til reklamesøjler for din forretning. Hvis bare medlemmerne møder 15 personer, når du ud til over 1.000 personer i lokalmiljøet. Derudover laver vi en opvisning til et firmaarrangement hos jer.

Pris: 3.000 kr. + udgifter til trøjer/skjorter.

Alle priser gælder per sæson og er eksklusiv moms (Happy Footstep er ikke momsregistret, så vi lægger ikke moms på sponsorater.)

Kontakt: Berend Ziengs (tlf. 2946 5688, email: berend@ziengs.dk).