19. september 2020

God råd til nye Linedansere

Hvorfor danse Linedance

At bevæge sig til god musik skaber livsglæde. Så uanset hvem eller hvordan du er, eller hvilken alder man har, er du velkommen i klubben. Det er aldrig for sent at starte med at danse.

Linedance er god “hjernegymnastik”. Mange sanser aktiveres, da bevægelse kombineres med musikken du hører og det du ser hos instruktøren. Linedance er på den måde en styrkelse af både balance, kondition, koordinationsevne samt din motorik, hvorigennem du samtidig øger psykisk velvære.

Linedance er en dansestil, hvor man danser i rækker (linjer) ved siden af ​​og bag hinanden. Du har ikke brug for en dansepartner, alle danser for sig selv og alligevel danser alle sammen. Fordi dansetrinnene er specielt koreograferet for hvert stykke musik, danser alle dansere, i alle lande i verden de samme dansetrin til en dans.

I Happy Footstep er det sjovt at gå til dans, fordi foreningen lægger meget vægt på, at der er udover dancing også skal være plads til hygge og socialt samvær.

Bliv Linedanser

Til nye dansere starter Happy Footstep hver ny sæson et nyt hold hvor grundtrinene grundig bliver gennemgået. Hver eneste dansetrin blive udførligt forklaret, så alle forstår det og kan være med. Hvis noget ikke er klart, så spørg gerne din instruktør, han står klar til at hjælpe dig!

Hvis du kunne tænk dig og prøve Linedance, er du inviteret til to prøve dansetimer i august, og bagefter beslutte du, om du vil bliver medlem.

Nyt i år

Nyt, Nyt, som nyt i år, starter Happy Footstep et Fortsættere hold på onsdag fra kl.19.35 til 20.45. Lige som sidste sæson, fortsætter vi med et begynder hold på onsdag, men nu fra kl.18.30 til 19.30.

Tøj og Sko/Støvler

Du kommer bare i tøj du bedst kan lide, men tag gå på mod og godt humør med, også en vandflaske er en god ide. Angående fodtøj, nogen danser i støvler/dansesko med en lille hæl, andre bedst i flade sko, du må selv finde frem hvad er bedst til dig.

Happy Footstep Linedancing

Kan du lide at danse på godt musik, men mangler et dansested? Prøv Linedance i Happy Footstep, vi danser i Sportium (Rotunden og Lokale 3), Lerpøtvej 55, 6800 Varde, der er altid plads til en mere.

Se priser: Klik her

Læs om: Hold & Tider

Billede af vores hyggelige dansested: Klik her