19. september 2020

God råd til nye Linedansere

Hvorfor danse Linedance

At bevæge sig til god musik skaber livsglæde. Så uanset hvem eller hvordan du er, eller hvilken alder man har, er du velkommen i klubben.

Linedance er god “hjernegymnastik”. Mange sanser aktiveres, da bevægelse kombineres med musikken du hører og det du ser hos instruktøren. Linedance er på den måde en styrkelse af både balance, kondition, koordinationsevne, koncentrationsevne samt din motorik, hvorigennem du samtidig øger psykisk velvære.

Linedance er en dansestil, hvor man danser i rækker (linjer) ved siden af ​​og bag hinanden. Du har ikke brug for en dansepartner, alle danser for sig selv og alligevel danser alle sammen. Fordi dansetrinnene er specielt koreograferet for hvert stykke musik, danser alle dansere, i alle lande i verden de samme dansetrin. Vi danser til al slags musik.

Bliv Linedanser

Hvis du kunne tænk dig og prøve Linedance, er du inviteret til to dansetimer i august, og bagefter beslutte du, om du vil bliver medlem. Hvis noget ikke er klart, så spørg din instruktør, han hjælper dig gerne!

Hver ny sæson starter vi med et hold til nye dansere hvor grundtrinene blive grundig gennemgået. Hver eneste dansetrin vil blive forklaret.

Hvad man vil yde er selvfølgelig op til de enkelte, men især det sociale er meget vigtigt i Happy Footstep, fordi det skal være sjovt at være med.

Tøj og Sko/Støvler

Du kommer bare i tøj du bedst kan lide, men tag gå på mod og godt humør med, også en vandflaske er en god ide. Angående fodtøj, nogen danser i støvler/dansesko med en lille hæl, andre bedst i flade sko, du må selv finde frem hvad er bedst til dig.

Happy Footstep Linedancing

Kan du lide at danse på godt musik, men mangler et dansested?

Prøv Linedance i Happy Footstep, vi danser i Sportium (Rotunden og Lokale 3), Lerpøtvej 55, 6800 Varde, der er altid plads til en mere.

Billede af vores hyggelige dansested: Klik her

Se priser: Klik her

Læs om: Hold & Tider