19. september 2020

God råd til nye Linedansere

Uundværlig viden for Linedance nybegyndere

Linedance er en dansestil, hvor man danser i rækker (linjer) ved siden af ​​og bag hinanden. Du har ikke brug for en dansepartner, alle danser for sig selv og alligevel danser alle sammen. Fordi dansetrinnene er specielt koreograferet for hvert stykke musik, danser alle dansere, i alle lande de samme dansetrin. Vi danser ikke kun til country, men til al slags musik.

Linedance er god “hjernegymnastik”. Mange sanser aktiveres, da bevægelse kombineres med musikken du hører og det du ser hos instruktøren. Linedance er på den måde en styrkelse af både balance, kondition, koordinationsevne, koncentrationsevne samt din motorik, hvorigennem du samtidig øger psykisk velvære.

At bevæge sig til god musik skaber livsglæde. Det er velegnet til alle aldre, fra teenager til senior. Så uanset hvem eller hvordan du er, eller hvilken alder man har, er du velkommen i klubben.

Bliv Linedanser

Hvis du kunne tænk dig og prøve Linedance, er du inviteret til to dansetimer i august, og bagefter beslutte du, om du vil bliver medlem. Hvis noget ikke er klart, så spørg din instruktør, han hjælper dig gerne!

Hver ny sæson begynder vi med et nyt hold og starter helt forfra med grundtrinene. Hver eneste dansetrin vil blive grundig gennemgået.

Hvad man vil yde er selvfølgelig op til de enkelte, men i Happy Footstep går vi rigtig meget op i det sociale samvær, fordi det skal være sjovt at være med.

Tøj og Sko/Støvler

Du kommer bare i tøj du bedst kan lide, men tag gå på mod og godt humør med, også en vandflaske eller kaffe er en god ide. Angående fodtøj, nogen danser i støvler/dansesko med en lille hæl, andre bedst i flade sko, du må selv finde frem hvad er bedst til dig.

Happy Footstep’s Linedance dansested

Kan du lide at danse, men mangler en at danse med?

Prøv Linedance i Happy Footstep, der er altid plads til en mere.

Eventyrgården, Vesterled 52 Janderup vestj.

Parkeringspladser og lokaler med dejligt dansegulv. Se billeder.


Se priser Klik her

Læs om Hold & Tider