25. juli 2019

Seneste Nyt

Happy Footstep Linedancing


Mandag i uge 7 er der også dans!💃🕺 fordi mandag uge 2 blev aflyst.


Tusind tak til alle det var med på Vardetræf 2024.

Vores Vardetræf var en super skøn dansedag med god stemning, masser af dans og hygge ved bordene. Hele dagen blev der hilst og snakket med “gamle” kendte (og ukendte). Stor tak til instruktørerne Hanne, Gitte, og Dj’en Henning, I er bare så dygtigt👍. Også stor tak til vores hollandske gæst, instruktør Ria Vos, for hendes altid gode humør og hendes skønne tre workshops👌. Tusind tak til alle linedansere de kom fra Danmark og Tyskland, og trodsede sne og glatte veje for at være med til vores træf💪. Og selvfølgelig en stor tak til alle involverede i planlægningen, pyntning af hallen og oprydningen bagefter👏. Tusind tak til jer alle. Uden jer… ingen fest.

Ria’s workshop’s på Vardetræf 2024

Could You Be” choreographer Ria Vos, 32c. 4 Wall, Beginner linedance, Music: Could You Be Loved —JL & Afterman

Back Home choreographer Ria Vos, 32 c. 4 Wall, Improver linedance, Music: Back Home — Brothers Osborne

I Showed You The Door choreographer Ria Vos, 64c. 4 Wall, Intermediate linedance, Music: The Door Teddy Swims


Vardetræf 2024

Lørdag d.10 februar starter vores anden træf. Vi danser fra kl.11.00 til 17.00. Dørene åbnes allerede kl.10. Det bliver igen et brag af en Linedance træf hvor vi nu danse i Sportium’s sportshal, hvor der er masse af plads til alle linedansere. Igen i år har vi som instruktører: Ria Vos (fra Holland), Hanne Stensig (Houlkær Linedansers), Gitte Stehr (Roadhouse Vejle linedance) og Berend Ziengs(Happy Footstep Varde). Og selvfølgelig vores dj. Henning Jørgensen (Hats & Boots Herning).

I år tog mange imod tilbuddet til at bestille en sandwich efter egen smag. Kaffe er med i danseafgift👍For dem de har lyst til at shoppe lidt har vi 4 forskellige slags boder.


Linedance klub HAPPY FOOTSTEP

Indkalder til ordinær

Generalforsamling

Mandag d. 5 feb. 2024 kl. 18.30 i Sportium, lokale 3.

Dagsorden

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af 2 stemmetæller.
 3. Formands beretning.
 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse.
 5. Behandling af indkomne forslag.
 6. Fastsættelse af næste års kontingent.
 7. Valg af bestyrelse og suppleanter jf. § 8. Til valg er Vinnie (ønsker ikke genvalg), Anne Metha (ønsker genvalg) og Ellen (ønsker genvalg).
 8. Valg af revisor og suppleant jf. § 9 Til valg Else (ønsker genvalg) suppleant Elna (ønsker genvalg)
 9. Eventuelt.

Forslag, der ønskes forelagt generalforsamling til vedtagelse, skal være i hænde ved aflevering til formand Berend Ziengs senest 8 dage før datoen til generalforsamlings afholdelse.

Mød op og vær med til at gøre din indflydelse gældende for klubbens fremtid.

Klubben er vært med kaffe👌.

Ang. mandag dans: Begynder danser kl.16.30 til 17.30 og BegynderPlus 17.35 til 18.20. Hvorefter Gen. Forsamling starter kl.18.30. Efter Gen. Forsamling danse Let Øvet og Øvet sammen til kl.21.15.

Med venlig hilsen bestyrelsen Happy Footstep


Vi starter op UGE 3 med mandag og tirsdag holdene


Aflysning: mandag d.8 og tirsdag d. 9 januar er der ingen dans.

Timerne bliver sener indhentet.


Jyttes Fødselsdag nu fredag kl.17.45 i Sportium

Tre danse: nr.1 T,L,C og nr.2 My New Life og nr.3 1, 2, 3, 4 og nr.4 Irich Stew


Her, sidst på året vil jeg ønske jer alle en rigtigt glædelig JUL🎅samt et godt og lykkebringende Nytår🥂💥.


Tak til alle linedansere i Happy Footstep for et forrygende første halvdel af sæsonen 23/24, med masse af sjov, hygge og dejlige danse. Mange tak til Jer alle


Juleafslutning 2023

Tusind tak til alle jer de var med til en forrygende juleafslutning. 🎄🎅 Syns selv, det var en rigtig god danseliste hvor alle kunne være med💃🕺🤼‍♀️ Vi fik danset meget og havde det hyggeligt, både på dansegulv og ved bordene👏🥳 Dejligt at se vi var så mange🤗Maden var også lækkert synes jeg👌så alt i alt kan vi se tilbage på en vellykket aften👏❤ Geke og jeg siger tak for gaver og vi ses i hvert fald igen i det nye år🙏❤.


Vigtigt i uge 48

Husk: Ingen dans den kommende uge 48, undtagen på onsdag hvor Parkinson/Sclerose hold danse kl. 14.15 og hvor Begynderhold danse kl.18.30.


Opvisning Oksbøl kræmmermarked d.17 juli.

Vores traditionelle opvisninger i Oksbøl er mandag d.17 juli fra kl. 9.45 – 13. Uge 29. Det bliver til tre opvisninger med ca. en times mellemrum, den første 10.30. Opvisningstøj med vores logo på. Vi mødes på p-pladsen bag SuperBrugsen.


Ønsker en rigtigt god sommer til jer alle, og vi ses til næste sæson som starter d.14 august. uge 33.


Sommerdans dansene udlært

08/05-2023 Tucson Too Late: Video

15/05-2023 Little Heartbreak: Video

22/05-2023 If You Believe: Video

05/06-2023 Honey Bunch Video


Sommerdans

Efter hver sæson er der lagt nogle Sommerdansedatoer i maj og juni. I 2023 bliver det mandage i uge 19, 20, 21 efter pinsemandag i uge 23, 24 hvor man kan vedligeholde dansene man har lært igennem sæsonen. Begynder og BegynderPlus danse sammen fra kl.18.00 til 19.25 Let Øvede og Øvede danse sammen fra kl. 19.35 til 21.00. Vi hygge os på og ved dansegulv. Priser: 25kr. p. hold deltagelse i begge hold 40kr. Alle er velkommen, både inden- og udenfor klubben. Dansested: Sportium Lokale 3. eller Rotunden.Dansensdag d.28 april

Fredag d.28. april er Happy Footstep med til dansensdag på Vardetorvet. Her vil Twenty, Folkedansere og Linedansere giver opvisninger den aften. Vi giver opvisning kl.18.45 til 19.00 hvorefter vi har en halv time til nogen nemme workshops hvor alle kan være med.

Opvisningsdansene: Adalaida der efter begynderdanse: The Morning AfterIrish Pub SongMighty Fine


Sæsonafslutning 2023 Tak.

Tusind tak til alle jer for en forrygende danseaften til vores sæsonafslutning👍. Vi var alle meget på dansegulv og nød dansene og god musik💃🕺. Tak til Berend for en god danseliste og at du guidede os gennem alle dansene💪. Alt i alt, havde vi en dejlig aften med masse musik, dans, hygge og grin på såvel dansegulv at ved bordene;) God sommer til alle jer og vi ses på dansegulv, enten på sommerdans eller til næste sæson👍. Gaven blev afprøvet ved kaffe the morning after💪.


Sæsonafslutning 2023

Vi holder sæsonafslutning mandag d.24 april i lokale 3 Sportium. Vi starter kl.18.00 til ca. 21.30. I pausen, ca. kl. 19.30 står klubben for spisning og kaffe og en drik. Geke laver en tilmelding liste. Vi glæder os rigtigt meget til en festelig danseaften, hvor vi får besøg af fotograf Jesper Steensbeck 😉


Guldbryllup Ina og Ole Bjerg

Bryllup holdes i Sportium lokale 3. langfredag d.7 april. På dagen giver Happy Footstep en opvisning, hvor vi samles i Sportium foyer kl.17.40

Opvisnings dansene er: Bossa Nova. og 1,2,3,4. og Picnic Polka. Mulighed for at øve tirsdag formiddag kl.10.30 og onsdag aften kl.19.00


Happy Footstep Vardetræf

Tusind tak til alle dansere de var med fredagaften i Sportium til Vardetræf. Uden Jer ikke nogen træf! Linedansere fra ca. 30 forskellige klubber var samlet på dansegulvet, det var en pragtfuld syn. Vi dansede på forskellige niveauer, så alle kunne være med til vores stort sports-event.

Også en oplevelse var at TV-syd kom til træffet for at lave en liveudsendelse om linedance og hyggen på og ved dansegulv. Stor tak til Rikke for de pæne ord i interviewet.

Tak til Ria Vos, vores gæste instruktør from Holland, hun kom med Workshop’s på 3 niveauer. Der var rigtigt mange med på gulvet mens Ria suveræne udlærte de 3 workshops, hvad betyder at WS’s blev godt taget imod.

Ria’s workshops:1 Love Yourself Int. 32 counts. Stepsheets HER CBA video

2 Good For You (waltz) Imp. 48 counts. Stepsheets HER

3 Knees Are Trembling Beg. 32 counts. Stepsheets HER

Tusind tak til Hanne Stensig og Gitte Stehr for at lede os igennem alle dansene fra danselisten, I gjorde det rigtigt godt. Også stor ros til Dj Henning for at musikken spillede hvornår det skulle være.

Til sidst en stor tak til alle fra Happy Footstep de hjalp med at pynte lokalen, tog imod gæsterne, holdt en takketale og efter træffet var med til at ryde op. Mange tak til Jer alle:)Linedance klub HAPPY FOOTSTEP

Indkalder til ordinær

Generalforsamling

Mandag d. 6 feb. 2023 kl. 18.30 i Sportium, lokale 3.

Dagsorden

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af 2 stemmetæller.
 3. Formands beretning.
 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse.
 5. Behandling af indkomne forslag.
 6. Fastsættelse af næste års kontingent.
 7. Valg af bestyrelse og suppleanter jf. § 8. Til valg er Margit (ønsker ikke genvalg), Berend (ønsker genvalg) og Susanne ønsker udtrædelse af bestyrelse.
 8. Valg af revisor og suppleant jf. § 9 Til valg Else (ønsker genvalg) suppleant Elna (ønsker genvalg)
 9. Eventuelt.

Forslag, der ønskes forelagt generalforsamling til vedtagelse, skal være i hænde ved aflevering til formand Berend Ziengs senest 8 dage før datoen til generalforsamlings afholdelse.

Mød op og vær med til at gøre din indflydelse gældende for klubbens fremtid💪

Klubben er vært med kaffe og en bolle med smør👍

Ang. dans: Begynder danser kl.16.30 til 17.30 og BegynderPlus 17.35 til 18.15. Hvorefter Gen. Forsamling starter kl.18.30. Efter Gen. Forsamling danse Let Øvet og Øvet sammen til kl.21.15.

Med venlig hilsen bestyrelsen Happy Footstep


Deltag i Happy Footstep Vardetræf

Fredag den 10. februar 2023 åbner vi dørene kl. 17.30 til det første Happy Footstep Vardetræf. Vi glæder os helt vildt! Vi danser fra kl. 18.30 til omkring midnat. Det hele foregår i Sportium i Varde. Prisen er kun 130 kr. per person, som inkluderer kaffe og te samt kage i pausen.

Happy Footstep Vardetræf vores flyer HER.

Info og tilmelding til Vardetræf HER

Danseliste Vardetræf HERØnsker Jer en rigtigt GLÆDELIG JUL🎅og et godt NYT ÅR🥂


Tak til alle linedansere i Happy Footstep for et forrygende første halvdel af sæsonen 22/23, med masse af sjov, hygge og dejlige danse. Tak til Jer alle.


Udlært ved Juleafslutning: THE MORNING AFTER


Juleafslutning 5 dec. 2022

05/12-2022 Juleafslutning i lokale 3, vi starter kl.18.00 og slutter 22.00. Arrangementet er kun til medlemmer og der er fri kaffe hele aften, klubben står også for landgangsbrød og en drik i pausen. Vi danser efter danseliste hvor der er danse med for alle hold, så alle kan være med :). Juleudklædning er tillad, vi skal hygge os.


Ingen dans men Møde med DGI syd/vest

Mandag d.17 okt. uge 42 fra kl.18.30 til 20.30 har klubben et GO!-forløb hvor Stine og Camilla fra DGI udførlig forklarer konceptet omkring GO!-forløb. Praktiske del er en training hvor vi alle kan være med til, hvorefter vi sætter os ned og snakke om hvad det er at være med i en forening, den teoretiske del. Alle fra klubben dvs. bestyrelsen, instruktører og selvfølgelig også dansere er hjertelig velkommen at være med. Det hele forgår i lokale 3 og der bliver kaffe serveret.


Nye tider på Onsdag d.6 okt. og d.26 okt

Onsdag Begyndere starter fra kl.19.30 til 20.30 i Rotunden Sportium (ligger overfor lokale 3).

Onsdag Let Øvet starter fra kl. 20.30 til 21.45 i Rotunden Sportium (ligger overfor lokale 3).

Håber du siger det vider til andre dansere du kender fra din hold.Vi håber, du har haft en dejlig sommer, nydt vejret, familien og venner. I Happy Footstep har vi arbejdet hårdt på at gøre klar til den kommende sæson. Noget nyt og spændende ved denne nye sæson er, at Happy Footstep Linedancing fra sæsonstart er i Sportium i Varde. Men ellers er det den samme ånd, den samme glæde og hygge.

Åbent hus

Nu på lørdag den 13. august holder Happy Footstep åbent hus i Sportiums forhal fra 13 -15, hvor du og andre linedance interesserende er inviteret til en snak, kaffe og måske en lille dans.

Sæsonstart

Det vigtigste: Vi starter mandag den 15. august med mandagsdans. Vi har fire hold hver mandag. Og som sidste byder vi på vores nostalgisk/hygge hold tirsdage om formiddagen.

Nyt i år

Men det stopper ikke her. Vi prøver nu også med et begynder og et let øvet hold om onsdagen. Flere har efterspurgt om et begynderhold, der starter lidt senere på aftenen (kl. 18.00). I vores begynderhold både mandag og onsdag bliver grundtrinene grundig gennemgået, så alle kan være med. Hvert eneste dansetrin vil blive forklaret, og holdene vil indeholde de samme danse.

Dansetiderne, mandag: 

 • Begyndere                         kl. 16.30 – 17.30 
 • BygynderPlus                  kl. 17.30 – 18.45 
 • Let øvede                          kl. 18.45 – 20.00 
 • Øvede                                 kl.  20.00 – 21.15 

Dansetiden, tirsdag: 

 • Tirsdagshold                     kl. 10.30 – 12.00 

Dansetiden, onsdag: 

 • Begyndere                        kl. 18.00 – 19.00 
 • Let øvede                          kl. 19.00 – 20.15 

Der er en del arbejde her ved opstart. Så vi vil sætte stor pris på, at du tilmelder dig med det samme (hvis du selvfølgelig deltager denne sæson). Læs mere og tilmeld dig her.

Vi glæder os meget til, at gense jer alle, så vi kan danse sammen igen. Her vil vi allerede sige velkommen til eksisterende og nye linedansere i klubben.

Tilmeld dig nu!


Opvisning Oksbøl kræmmermarked

01/07-2022. Efter 3 år skal vi igen til Oksbøl, for vores traditionelle linedance opvisninger.💃🕺 Her danse vi igen 3 gange, først ved Hos Pigerne, anden gang på den stor plads og sidste gang ved Super Brugsen. I år bliver opvisning d.25 juli og vi skal være der kl.9.45 (bagom Super Brugsen), så kan vi øve først.💪

Danse vi danser:

Vi vælge selv rækkefølge, jeg laver holdopstilling😉, tag god vejr med. Bagefter kaffe hos os.👍


Catwalk i Varde

30/05-2022 Til vores dansere🕺💃. Vi har tilmeld Happy Footstep til catwalk nu på fredag ved Varde Late Night…🥳👌 Hvem har lyst at gå med på den røde løber? Det starter ved Rådhuset på Torvet og så gennem Kræmmergaden og Vestergade og tilbage igen.. Forskellige forretninger, butikker, foreninger mm. fra Varde er tilmeldt. I må møde op i det tøj i kan lide, westerntøj, støvler hatte, mm, men meget gerne med vores logo på tøjet😃 så publikum kan se hvem vi er🙂. Det er fra kl.17.30-18.30. Dem de er med på de røde løber mødes kl.17 ved Rådhuset på Torvet.🤠 Bagefter kan vi hygge i Varde, butikkerne holder åben indtil 22 (Big Ben lidt længer😉)


To nye Sommerdanse

Love Grows Beg. 👍 Musik: Love Grows (Were My Rosemary Goes) by Smyles

Sweet Ireland Low Int. 👍 Musik: Sweet Ireland by Green Lads


Update Sommerdans

08/05-2022 En lille update til dansere💃🕺Da Berend har brækket sin kravben på ferien😭 bliver det lidt anderledes på vores sommerdans, men lige så godt som det plejer at være, regner jeg med👍👍 Han har samlet sin hjælpetrupper😂han giver en væg(eller 2) og så danser vi mens Susan danser foran og jeg(Geke) bagved  i første hold. Anden hold er det Charlotte foran og Birgit H. bagved. Vi finder nok ud af det og har altid Berend på baggrunden. Vi får det nok sjov med en masse gode danse Berend har sættet på listen👍💪💃🕺Håber vi ses mandag aften🙂


Happy Footstep’s sommerdans

Efter hver sæson er der sommerdans og lægge vi nogle dansedatoer i maj. I 2022 bliver det uge 19, 20, 21 og 22 hvor man på mandag kan vedligeholde dansene man har lært igennem sæsonen. Begynder og BegynderPlus danse sammen fra 18 til 19.25, hvorefter Let Øvede og Øvede danse sammen fra 19.35 til 21.00. Priser: 25kr. p. hold eller 40kr. for to hold. Hygge og det sociale samvær bliver højt prioriteret. Dansested: Sportium Lokale 3 Lerpøtvej 55 Varde. Alle er velkommen, både inden- og udenfor klubben.


Første Sæsonafslutning i Sportium

25/04-2022. I år har vi for det første gang sæsonafslutning i Sportium. Vi danse i lokale 3 og starter kl.18.00 og fortsætte til omkring kl. 22.00. Klubben giver kaffe. Vi danse efter danselisten. I pausen bliver der serveret fra Sportium, landgangsbrød og en sodavand/øl pp. Hvorefter vi danse de sidste danse fra danselisten. Så kom alle med til afslutning, skriv jeres navn og vælg mellem sodavand/øl på Geke’s tilmeldings seddel. I år er themaet COUNTRY, så kom gerne i western tøj, MEN de behøves ikke. Danseliste kan hentes i Pdf. HER


I dag danse vi i Lokale 1

28/03-2022. I sted for at danse i Lokale3, bliver det i dag Lokale1, skrå over for kiosken.


Perle logo Happy Footstep.

16/03-2022. Nu kan man få Happy Footstep’s logo i perletryk. Den kan nemt strygers på tøjet fx. t-shirt, skjorte, veste mm. Prisen er 90dkr. For mere info: Geke 2931 9966

Vejledning HER.

Angående tøj har Susanne en aftale med firmaet ID.dk. Hvis du her køber tøj igennem Susanne får man 25% rabat. For mere info: Susanne 6116 4553


Genstartkampagne

05/03-2022 Endelig er Happy footstep Linedance i gang igen efter Coronanedlukninger og flytning af vores dansested til Varde 🙂 Det er skønt at danse igen.

Vi danser i Sportium, Lerpøtvej 55 i Varde og har følgende hold:

 • Begyndere 16.30 – 17.25
 • Begynder+ 17.35 – 18.40
 • Let Øvede 18.50 – 19.55
 • Øvede 20.05 – 21.15

Tirsdag: Nostalgiske dans 10.30 – 12.00

Onsdag: Parkinson Ballroom Fitness 14.30 – 16.00

Du kan læse mere om hver enkelt hold på vores hjemmeside www.happyfootstep.dk

Kunne linedance måske være noget for dig? Vi holder åbent hus lørdag 13 august i Sportium, tidspunkt offentliggøres senere på Fb og her på vores hjemmeside.

Vi har sæsonstart på mandag 15 august i uge 33

Følg os på Fb happy footstep linedance, eller tjek vores hjemmeside (Kalender),så du kan se, hvad vi har af arrangementer.


Happy Footstep flytter til SPORTIUM VARDE


19/02-2022 Efter 15 år på Eventyrgården, med mange glade timer og oplevelser, er der efter en drastisk forhøjet timepris, hvor tilskuddet ikke følger tilsvarende med, besluttet at flytte Happy Footstep dansested til
Sportium i Varde Lerpøtvej 55.

I Sportium har klubben booket lokale 3 og Rotunden for resten af sæsonen.

Første gang dans i lokale 3 er d.7 marts, på samme tider vi er vant til de forskellige hold. Tirsdag og onsdag holdet er allerede flyttet til Rotunden.

En ændring er også, fordi Sportium er en idrætscenter, at man kun må ta’ en flaske vand med. Kaffe og kage skal købes i kiosken.

Vi tror fra bestyrelsen, at alle bliver glade for det nye dansested!
Med mange dansehilsner,
Bestyrelsen Happy Footstep.


Linedance klub HAPPY FOOTSTEP

Indkalder til ordinær

Generalforsamling

Mandag d. 7 feb. 2022 kl. 18.30 i Eventyrgården.

Dagsorden

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af stemmetæller
 3. Formands beretning
 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.
 5. Behandling af indkomne forslag.
 6. Valg af bestyrelse og suppleanter jf. § 8. Til valg er Susanne (ønsker genvalg), Eva (ønsker ikke genvalg) og Gerti (ønsker ikke genvalg).
 7. Valg af revisor og suppleant jf. § 9.
 8. Forslag til vedtægtsændring af §1, tredje sætning:

a. Nuværende: ”Foreningens hjemsted er Janderup i Varde Kommune.” ændres til ”Foreningens hjemsted er i Varde Kommune.”

b. Motivation for ændring: Ændringen giver bestyrelsen mulighed for at finde billigere lokaler i Varde Kommune for at undgå at hæve kontingentet signifikant.

9. Fastsættelse af næste års kontingent.

10. Eventuelt.

Forslag, der ønskes forelagt generalforsamling til vedtagelse, skal være i hænde ved aflevering til formand Berend Ziengs senest 8 dage før datoen til generalforsamlings afholdelse.

Mød op og vær med til at gøre din indflydelse gældende for klubbens fremtid.

Med venlig hilsen bestyrelsen

Happy Footstep


Nu kan vi danse igen.

14/01-2022 Nu skal vi danse igen. Efter vi lavede en aftale med Janderup skole kan vi bruge deres festsal til linedance. Allerede nu mandag d.17 jan. starter vi derop. Salen er ikke så stor men virkelig varm og hyggeligt.

Nybrovej 36 – 6851 Janderup. Når du dreje ind til skolen kør du til venstre op ad en skråkant, så er der p-pladsen. Der er nogle trin op til hovedindgang.

Det kræver mundbind når man kommer ind og når man forlade bygninger.

Til vores hygge pause er der stillet borde og stole.

Vent i forhallen indtil den forgående hold er gået, når i kommer ind i salen kan i finde plads til jakker ved stolen.

Det er ikke det samme som vi er vant til, men vi er alle fornuftig, så jeg tror det kommer nok til at fungere.


Corona-restriktioner, ingen Linedance d.3 og d.10 januar.

21/12-2021 Igen en Lock-down, så ærgerligt, man bliver så trist og føler at de er uærlig hvis man hører de samme retorik igen. Man okay, vi tilpasse os, og tag det som det kommer. Dvs. det første to uge i 2022 er der ingen dans, vi ved ikke endnu om der kommer måske en forlængelse, hvis der er tilfældet få I det at vide i tide. Disse tabte danse aftenen vil formentlig indhentes senere 🙂


Alle sammen ønskes en glædelig jul og kom rigtigt godt i det nye år.


Juleafslutning 2021

29/11-2021 På vores sidste danseaften inden jul, startede vi kl.18 med vores traditionelle juleafslutning. Geke havde pyntet bordene med grønt, bakke med mandariner og danselister. Inden vi kom i gang forklarede jeg hvordan de kunne se på danselisten, hvornår der kom en dans, hvor de forskellige hold kunne være med til. Godt at vide hvis man er med til træf en anden sted have a peek hereour website. Alle dansene gled nemt i gennem, ligesom at alle havde øvede sig. Omkring kvart i otte hold vi pause hvor der var pålægsplader til at spise, de kom fra Oksbøl Brugsen. Eva havde bestilt og betalt dem allerede i april, men pga. Corona fik vi dem nu, og de smagte rigtigt godt. Under pausen tog Birgitte ordet og fik Geke og jeg tak og en kurv for vores indsats i klubben, og især Geke fik gode ord med, hvad hun virkelig fortjener for de arbejde hun laver. Bagefter dansede vi danselisten lige færdig til det var kl.22. Det var en rigtigt dejligt og hyggeligt aften, sikkert en varm stemning der var.


Nyeste hold Parkinson/Sclerose

31/10-2021 Her en lille referat om vores nyeste hold (Parkinson Ballroom Fitness) i Happy Footstep. Efter efterårs ferie kom vi for første gang sammen i lille salen på Eventyrgården. Tilstede var dem de allerede havde tilmeldt sig, nogen det var nysgerrig hvad der gik ud på, Kirsten fra DGI var kommet, Susan som hjælpetræner og jeg. Vi snakkede frem og tilbage om hvordan vi kunne fordele tiden (halvanden time) mellem dans og den sociale hygge. Efter snakken var der undervisning til dem det var fremmødt. Undervejs var der meget grin og latter hvad blev til en dejligt og positive oplevelse.


Lille Hyggetræf

30/09-2021 Så er Eventyrgården booket mandag d. 18 oktober uge 42 mellem 17.30 og 19.30 til et hyggetræf for vores første gang dansere sammen med BegynderPlus hold. Til at lære hinanden bedre at kende er dans med indlagt kaffepause en rigtigt god start. Tag selv kaffe/drikkevarer med og nogle til ganen.

Håber vi får et par dejlige dansetimerne.


Videooptagelse i Happy Footstep

23/08-2021. Fordi vi ville fortælle hvordan Linedanceforeningen kunne komme i gang igen efter Corona, havde vi i samarbejde med DGI besøg af Camilla Vestergaard. Hun er ansæt i DGI og imens vi var i gang med at danse optog hun nogle videoer og senere interviewede hun nogen af vores dansere. Det var rigtigt sjovt at være med, men også udfordrende at blive filmet.


Generalforsamling Happy Footstep

18/08-2021 Der indkaldes til generalforsamling i Happy Footstep Linedance Klub mandag d. 6. september 2021 kl.18.30 på Eventyrgården, Vesterled 52, 6851 Janderup.

Dagsorden:

 • 1 Valg af dirigent
 • 2 Valg af 2 stemmetællere
 • 3 Formandens beretning
 • 4 Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse
 • 5 Behandling af indkomne forslag
 • 6 Fastsættelse af næste års kontingent
 • 7 Valg af bestyrelse og suppleanter jf. § 8
 • 8 Valg af revisor og suppleanter jf. § 8
 • 9 Eventuelt

På valg er Margit Fahnø (genvalg), og Berend Ziengs(genvalg). Indkomne forslag skal være sendt til bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen. Mød op og vær med til at gøre din indflydelse gældende for klubbens fremtid.

Den 6 sept. danser Nybegyndere som altid kl. 16.30 – 17.30. Herefter danse Hold1 BegynderPlus fra kl. 17.30 – 18.20. General Forsamling starter kl.18.30. Efter generalforsamlingen danser hold 2 og 3 samlet. Der serveres kaffe og kage. Vi glæder os til at se dig. Venlig hilsen Bestyrelsen Happy Footstep


Sæsonstart 2021/2022

Vi håber, du har haft en dejlig sommer, nydt vejret, familien og venner. I Happy Footstep har vi arbejdet hårdt på at gøre klar til den kommende sæson. Sidste sæson var jo præget af corona, så derfor har vi besluttet, at du som tidligere medlem skal have en fordel denne sæson (se fordelen længere nede – vi lover den er det værd). 
Det vigtigste først: Vi starter 16. august med mandagsdans. I år starter vi med fire hold hver mandag!

Men det stopper ikke her. Vi prøver nu også med et formiddagsshold om tirsdagen. Flere har efterspurgt det, så nu skal det være. Holdet om tirsdagen vil typisk bestå af danse fra de sidste 20 år – i en rolig og hyggelig atmosfære, hvor der også bliver tid til hyggesnak over kaffe.

 • Dansetiderne på mandag:
 • Hold 0 / Begyndere kl. 16.30 – 17.30
 • Hold 1 / Bygyndere+ kl.  17.30 – 18.45
 • Hold 2 / Let øvede kl. 18.45 – 20.00
 • Hold 3 / Øvede kl. 20.00 – 21.15
 • Dansetiderne på tirsdag:
 • Tirsdagshold kl. 10.30 – 12.00

Der er en del arbejde her ved opstart. Så vi vil sætte stor pris på, at du tilmelder dig med det samme (hvis du selvfølgelig deltager denne sæson). Tak! Tilmeld dig her
Halv pris til dig, der var medlem sidste år!

Fordi vi ikke kunne danse så meget sidste år, får alle betalende medlemmer fra sæsonen 2020/2021 ét hold i den kommende sæson til halv pris! Yes, du læste rigtigt. Halv pris! Normalpris 1 hold: 650 kr. Pris for sidste års medlemmer: 325 kr. Normalpris 2 hold: 1.000 kr. Pris for sidste års medlemmer: 675 kr.
For at få medlemskabet til halv pris, klikker du blot på knappen og tilmelder dig. Klik af, at du var medlem sidste år. Vi tjekker selvfølgelig. Husk du først er medlem, når kontingentet er betalt. Tilmeld dig her

Tilmelding sker som sidste år på hjemmesiden. Klik på knappen og udfyld formularen, så modtager du en mail med information om betaling. Så snart vi har registreret betalingen, er du tilmeldt hele 2020/2021-sæsonen. Husk de særligt gode priser, hvis du var medlem sidste år! Tilmeld dig her


Praktisk information Når vi danser, har vi et fælles ansvar med at holde afstand og god hygiejne. Vi sørger for, at der er sprit til hænderne. Men sprit også gerne af hjemmefra. Hvis du har symptomer, skal du blive hjemme.
Og vi opfordrer til, at du kun deltager med et gyldigt coronapas (dvs. at være vaccineret eller være blevet testet negativ). 
Med disse ord glæder jeg mig meget til, at vi skal danse igen. Jeg glæder også rigtigt meget til at gense jer alle og håber da også, at I tager nogle nye dansere med til Eventyrgården.


NYT, NYT, NYT.

Som nogle nyt i sæson 2021 vil vi starter op med et hold på tirsdag formiddag, tiden bliver mellem 10.30 og 12.00. Første gang d.17 august. Tankerne bag holdet er at der bliver danset gammel danse fra den sidste 20 år i en rolig og hyggeligt atmosfære, hvor der også bliver tid til hygge snak over en kop kaffe. Så for dem de har danset linedance i nullerne og holdt med linedance, er der nu en mulighed for at genopfriske dansene fra den dejlige og hyggelige tid. Selvfølgelig vil der også være plads til dem de danse på andre hold. Holdet bliver til dem de har en vis erfaring, niveauet er begynder og improver danse. For mere info: 2946 5688. Tilmelding: Her


Sommer hilsen

Efter en meget anderledes sæson (corona) hvor vi har danset bagved Eventyrgården i marts og april, kunne vi sommerdans heldigvis holde indenfor igen og det var simpelthen så dejligt. Nu ligger sommeren foran os, og håber selvfølgelig på god sommervejr.

Ønsker en god sommer til jer alle, og forhåbentlig ses vi til næste sæson som starter d. 16 august.


Sommerdans

06/05-2021 Man kan bliver så glad, endelig må vi danse indenfor igen fra i dag af, YESS. Vi tilbyder jer Sommerdans (ganske gratis) fra mandag d. 10 maj, alt i alt 6 gange, fra kl. 18.30 til 20.30…… der bliver indlagt pause(r) hvor vi kan nyde vores selv medbragte kaffe/te/drikkevarer. Det bliver bare så godt og hyggeligt igen. Vi må være 25 så i må tilmelde jer. Alle skal have coronapas med (enten færdig vaccineret eller være testet negativ inden for 72 timer med PCR eller kviktest). Lige som sidst vi dansede inden, mundbind på ved ankomst. Der er håndsprit til rådighed. Håber vi ses mandagaften til dans i Eventyrgården.


Dansetimer bagved Eventyrgården del 3

17/03-2021. Vi danser nu på søndag d. 21 marts igen bagved Eventyrgården mellem 11-13 og det gøre vi så længe vi ikke må danse indenfor igen. Stædigvæk tilmelding (nødvendig) og først til mølle…


Dansetimer bagved Eventyrgården del 2

07/03-2021. Til vores dansere. Yess, så gjorde vi det….. danse udenfor bagved vores dansested. Det var så skønt at danse sammen igen efter 3 måneder stilhed (uden dans) Det var kold men på sidst kom solen også frem. Vi vil prøve igen næste søndag , samme tid, samme sted. I dag var vi 16 så der er plads til flere… vi må jo være 25… Tilmelding (nødvendig) og først til mølle…


Dansetimer bagved Eventyrgården del 1

28/02-2021. Til vores dansere. Nu de lempet lidt på restriktioner, vil vi indbyde jer til et par dansetimer bagved Eventyrgården på søndag d. 7 marts mellem 11-13. Det blive på sf sten, så lidt anderledes at vi er vendt til men…vi må danse sammen, jubbi…. Vi må kun være 25 så det blive først til mølle princippet. Da vi ikke rigtig har foråret endnu, så har rigeligt med tøj på (eller med). Håber selvfølgelig på solskin, ligesom nu, vi krydser fingre for det. Ta’ selv kaffe/drikkevare osv. med.

Vi danser på alle niveauer så alle vores dansere kan være med. Tilmelding nødvendig. Håber vi ses efter en lang og tvunget pause. PS. Husk hold afstand og sprit fingrene… vi har også sprit til rådighed.


Forhåbentlig starter vi op i Marts.

06/03-202. Så er vores danseaften udsæt igen….. desværre! Vi håber vi kommer i gang mandag d. 1 marts og torsdag d. 4 marts. Holdt ud, der kommer hel sikker en tid hvor vi må danse (sammen) igen.


Generalforsamling 2021.

31/01-2021. Grundet covid 19 restriktioner bliver vi nødt til at udskyde den kommende generalforsamling (01/02/21). Der vil blive indkaldt til generalforsamling på et senere tidspunkt. 


Indtil d.7 februar ingen Linedance.

14/01-2021 Igen har regering forlænget restriktioner, så…. indtil d.7 februar er der ingen linedance i Happy Footstep . Vi giver lyd fra os når der kommer ændringer. Nogle nyt! Forslag……som alternativ kan man gå ind på Herning Linedance og tilmelde sig til “onlinedans hver for sig” De har forskellige hold/niveauer begyndere, let øvede og øvede……så danser vi sammen men alligevel….. hver for sig.


Regering forlænge restriktioner.

30/12-2020 Pga. covid-19 restriktioner er blevet forlænget indtil d.17 jan. er der ikke nogle linedance foreløbig. Det er rigtigt ØV men vi skal passe på hinanden. I får selvfølgelig besked hvis der kommer ændringer.


Hvis Covid-19 tillader.

27/12-2020 Hvis vi kan fortsætte lige som vi har gjort, vil vi næste år opstarte et nyt begynder+ hold hver torsdag kl. 17 – 18. Første gang d.7 januar 2021. Grunden hvorfor vi gøre det er fordi der stod 3 dansere på venteliste og at vi sige velkommen til 4 nye linedansere. Vi krydse fingre at vi må.


Hej Happy Footstep dansere.

25/10-2020 Efter regerings nye restriktioner har vi besluttet at dele holdene op på mandag og torsdag aften.

 • Nybegynderhold bliver på mandag men nu kl. 17.00.
 • Begynder+ (Hold1) mandag og torsdag kl.18.00 (9 personer på hver hold).
 • Let Øvede (hold2) mandag og torsdag kl.20.00 (9 personer på hver hold).
 • Øvede (Hold3) mandag og torsdag kl.20.00 (9 personer på hver hold).

Alle holdene danser en time uden indlagt kaffepause.

Mundbind på når man kommer og forlade salen.

Så mit spørgsmål er: Hvem vil danse på torsdag? Håber vi kan finde 9 dansere til alle hold, så det kan komme til at fungere….. Svar tilbage inden kl.12.00 i morgen .TILMELDING NØDVENDIG! Hvis der er nog’n de ikke kommer mere i år vil de sende besked til Geke via SMS eller Messenger, tak….


Update i Happy Footstep

17/09-2020. Efter vi kom i gang med Linedance igen d. 17 aug. kunne vi allerede se at det gik rigtigt godt med tilmeldinger. Vi har nu danset i en måneds tid og der er kommet det problem, at vi har for mange dansere på første holdet hvis alle er til stedet. Derfor har bestyrelsen besluttet at lave en ekstra hold, de kun består af nybegyndere. Denne beslutning give godt mening fordi instruktøren har nu mere tid til at lære nybegyndere trinene og dansene. Hold & Tider


Linedance sæson 2020/21 starter i uge 34 Mandag d.17 Aug.

Det er på tide med en sommerhilsen med en opdatering på, hvad vi laver i Happy Footstep, og hvordan det gik i den afsluttede sæson – en på alle måder mærkelig sæson. 

Det vigtigste først: Vi starter igen 17. august med mandagsdans. I år vil vi gerne have alle tilmeldt inden første danseaften. Det gør alting meget nemmere. Så vi håber, du vil tilmelde dig nu og få betalingen klaret med det samme. Tilmeld dig sæson 2020/2021 her

Et tilbageblik

Desværre sluttede vores dansesæson 2019 / 2020 meget pludseligt grundet omstændighederne og restriktionerne, der har været forbundet med coronavirus. Af samme årsag måtte vi aflyse sommerdans. Det var rigtigt ærgerligt, men sikkerheden for os alle er vigtigst.

Vi nåede heldigvis alligevel at danse ved Nysø to gange, én gang i Varde Sommerland, én gang hos Anne Methas arbejde og én gang ved Eventyrgården – begge med behørig afstand. Disse danse skrev vi om i Facebook-gruppen og på hjemmesiden. Tilmeldingen var efter ”først til mølle” princippet og med udgangspunkt i daværende forsamlingspåbud.

Vi kigger fremad

Når vi danser, har vi et fælles ansvar med at holde afstand og god håndhygiejne. Vi har derfor ændret lidt på, hvordan vi skifter mellem holdene for at holde afstand. 
Når man ankommer, bedes man gå ind i Lille Sal og vente på det forrige hold er gået.
Alle holdtimer stopper 5 min tidligere, så vi kan nå at komme ud og gøre plads til næste hold.
Vi beder jer holde reglerne, så vi minimerer smittefare og er effektive i skiftet. 
Vi sørger derudover for, at der altid er sprit til hænderne. Men sprit også gerne af hjemmefra. 
Med disse ord glæder jeg mig meget til, at vi kan danse igen. Jeg glæder også rigtigt meget til at gense jer alle og håber da også, at I tager nogle nye dansere med til Eventyrgården. 

Dansetiderne: Hold 1 / Begyndere kl. 17.15 – 18.25 Hold 2 / Let øvede kl. 18.35 – 19.55 Hold 3 / Øvede kl. 20.05 – 21.30
Tilmelding sker som sidste år på hjemmesiden. Klik på knappen og udfyld formularen, så modtager du en mail med information om betaling. Så snart vi har registreret betalingen, er du tilmeldt hele 2020/2021-sæsonen. 
Tilmeld dig sæson 2020/2021 her

Naturligt Linedance d.22 Juni del 2

Mandag d. 22 juni kl. 18.30-20.30 har vi sidste dans i denne mærkelige sæson….. Vi danser bagved Eventyrgården i Janderup 🙂 Tag selv kaffe/drikkevarer med og evt. stol/tæppe. Vi må bruge toiletter i Eventyrgården. Hvem vil være med? Tilmelding nødvendig!


Naturligt Linedance d.15 Juni del 1

Hej alle jer linedancere… Nu hvor der må være flere et sted, vil vi indbyde til en danseaften i det fri….. Vi har plads til 50 dansere… på afstand, så her er der også først til mølle…. Vi danser på en lukket gårdsplads belagt med sf sten, der er toiletter og handsprit… En anden areal hvor vi kan holde pause… Medbring selv kaffe, drikkevarer osv. og evt. stol og tæppe.
Mandagaften 15 Juni mellen 18.30 og 20.30. Varde Industri Tømrervej7 Tilmelding nødvendig!

Ps. Tusind tak til Anne Metha fra VikanService at hun stiller pladsen til rådighed…….


Dans I Naturen d.07 Juni del 3.

Hej…..Nu på søndag bliver det til en gåtur og dans i Varde Sommerland. Kaffe og kage bliver der sørget for.


Dans I Naturen d.24 Maj del 2.

Hej….Så har vi igen “dans i naturen” ….Samme sted, samme tidspunkt, kun en anden dato….søndag d. 24 maj 🙂 Jeg ta’ kaffe med og vi prøve at skrue lidt op for musikken 😉 Hvem ta’ med?


Dans I Naturen d.17 Maj del 1.

Hej vores dansere…Noget nyt i sted for dans. Nu på søndag d. 17 maj kl. 10.30 ved Nysø, syd for Varde, indbyder vi til en gåtur med bagefter måske en lille dans eller to…Berend ta musik med og Geke kaffe. Vi vil kalde vores arrangement” Dans i naturen”…Vi håber på fint vejr den dag men ta for en sikkerheds skyld regntøj/paraply med.. Hvis i vil være med, gerne tilbagemelding. tlf. 29319966…Håber vi ses på søndag…Adresse Nysø: Roustvej 106 6800 Varde


Sæson afslutning

Hej Alle….Vi savner alle det sociale samvær og vil gerne danse men……sommerdans bliver ikke til noget ØV. Oksbøl kræmmermarked, den bliver holdt hver mandag i sommerferien, er også aflyst så vi har heller ingen opvisning der, desværre. Håber vi kan starte frisk op til næste sæson, den starte d. 17 august……I må have en god påske og pas på jer selv og hinanden og måske ses vi en gang hen over sommeren, hvem ved 🙂


Gør Som Kai – hjemmedans

Du husker Kai. Det er ham den sjove, ham der råber op midt under dansen. Ham der får os til at grine – om man vil det eller ej. Jeg talte med Kai den anden dag. Han cykler mange kilometer til dagligt. Han har allerede ordnet haven. Kai når meget i denne corona tid. Det kunne jeg forestille mig, at du også gør.

Kai spurgte om jeg kunne lægge et forslag til en ny dans ud. For så kan han (og du) lære dansen derhjemme. Og vi får alle bevæget kroppen lidt. Tak for den gode idé, Kai!

Du får derfor video linket herunder med dansen (der kommer først en demo og halvvejs bliver trinene vist).

Den første dans er til hold 1 og hedder My Pretty Belinda, der er ikke nogen restarts eller tag’s Rigtigt god fornøjelse. Berend

Nr. to dans er til holdene 2 og 3 og hedder Pretty Girl, her har vi 4 restarts dvs. 3 restarts efter “point, hold, & point, hold”. og en restart efter “walk, walk” Rigtigt god fornøjelse. Berend


Alle arrangementer til og med d. 27 april er aflyst

14/03-2020 Efter udviklingen i forbindelse med coronavirus har bestyrelsen besluttet at aflyse resten af sæsonen til og med d. 27 april dvs. 6 danseaftener samt d. 29 marts (søndagsdans) Vi vil bestræbe os at finde muligheder for indhente de aflyste danseaftener på et senere tidspunkt. Hold fortsæt øje med hjemmesiden og vores Facebook side. Følg myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk og pas godt på hinanden på afstand.


Ingen dans 16. og 23. marts pga coronavirus/covid-19.

11/03-2020 Pga. Coronavirus/covid-19 har bestyrelsen besluttet at aflyse danseaftenerne mandage d. 16. og 23. marts. Hold fortsæt øje med hjemmesiden og vores Facebook side. Følg myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk.


Happy Hours del 2.

29/03-2020 Søndag fra kl.10 -12. Se kalender. AFLYST


Happy Hours del 1.

16/02-2020 Søndag fra kl.10 -12. Se kalender.


Generalforsamling Happy Footstep

03/02-2020 Der indkaldes til generalforsamling i Happy Footstep Linedance Klub. Mandag d. 3. februar 2020 på Eventyrgården, Vesterled 52, 6851 Janderup.

Dagsorden:

 • 1 Valg af dirigent
 • 2 Valg af 2 stemmetællere
 • 3 Formandens beretning
 • 4 Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse
 • 5 Behandling af indkomne forslag
 • 6 Fastsættelse af næste års kontingent
 • 7 Valg af bestyrelse og suppleanter jf. § 8
 • 8 Valg af revisor og suppleanter jf. § 8
 • 9 Eventuelt

Inge Lindholm-Clausen (genvalg), Susanne Lykke Dam (genvalg), og Odette van Medevoort (ta ikke genvalg) er på valg. Indkomne forslag skal være sendt til bestyrelsen senest 14 dage før generalforsamlingen. Mød op og vær med til at gøre din indflydelse gældende for klubbens fremtid.

Hold 1 danser denne dag kl. 17.15 – 18.15. Efter generalforsamlingen danser hold 2 og 3 sammen. Der serveres kaffe og kage. Vi glæder os til at se dig. Venlig hilsen Bestyrelsen Happy Footstep


Happy Hours

19/01-2020 Søndag fra kl.10 -12 Se kalender.


Pizza Linedance Aften

18/10-2019 Pizza Linedance Aften og Danseliste Tre Workshop’s fra Carola und Andreas Holst (Hamburg): I’ll Go With You : Looking For Freedom : Something You Love


Varde Å Dag

18/08-2019 Varde Å Dag Janderup (se kalender). Opvisning på Ladepladsen og Torvet. Dansene: Codigo, Just A Memory, Love Flow og All You Need


Jubileum 10+1

22/04-2017 Jubileum 10+1 Workshop’s fra Gitte Stehr (Roadhouse Vejle): My Hands On You og Marian L Pedersen (Roadhouse Vejle): Things