25. juli 2019

Seneste Nyt

Dansetimer bagved Eventyrgården del 3

17/03-2021. Vi danser nu på søndag d. 21 marts igen bagved Eventyrgården mellem 11-13 og det gøre vi så længe vi ikke må danse indenfor igen. Stædigvæk tilmelding (nødvendig) og først til mølle…

Dansetimer bagved Eventyrgården del 2

07/03-2021. Til vores dansere. Yess, så gjorde vi det….. danse udenfor bagved vores dansested. Det var så skønt at danse sammen igen efter 3 måneder stilhed (uden dans) Det var kold men på sidst kom solen også frem. Vi vil prøve igen næste søndag , samme tid, samme sted. I dag var vi 16 så der er plads til flere… vi må jo være 25… Tilmelding (nødvendig) og først til mølle…

Dansetimer bagved Eventyrgården del 1

28/02-2021. Til vores dansere. Nu de lempet lidt på restriktioner, vil vi indbyde jer til et par dansetimer bagved Eventyrgården på søndag d. 7 marts mellem 11-13. Det blive på sf sten, så lidt anderledes at vi er vendt til men…vi må danse sammen, jubbi…. Vi må kun være 25 så det blive først til mølle princippet. Da vi ikke rigtig har foråret endnu, så har rigeligt med tøj på (eller med). Håber selvfølgelig på solskin, ligesom nu, vi krydser fingre for det. Ta’ selv kaffe/drikkevare osv. med.

Vi danser på alle niveauer så alle vores dansere kan være med. Tilmelding nødvendig. Håber vi ses efter en lang og tvunget pause. PS. Husk hold afstand og sprit fingrene… vi har også sprit til rådighed.

Forhåbentlig starter vi op i Marts.

06/03-202. Så er vores danseaften udsæt igen….. desværre! Vi håber vi kommer i gang mandag d. 1 marts og torsdag d. 4 marts. Holdt ud, der kommer hel sikker en tid hvor vi må danse (sammen) igen.

Generalforsamling 2021.

31/01-2021. Grundet covid 19 restriktioner bliver vi nødt til at udskyde den kommende generalforsamling (01/02/21). Der vil blive indkaldt til generalforsamling på et senere tidspunkt. 

Indtil d.7 februar ingen Linedance.

14/01-2021 Igen har regering forlænget restriktioner, så…. indtil d.7 februar er der ingen linedance i Happy Footstep . Vi giver lyd fra os når der kommer ændringer. Nogle nyt! Forslag……som alternativ kan man gå ind på Herning Linedance og tilmelde sig til “onlinedans hver for sig” De har forskellige hold/niveauer begyndere, let øvede og øvede……så danser vi sammen men alligevel….. hver for sig.

Regering forlænge restriktioner.

30/12-2020 Pga. covid-19 restriktioner er blevet forlænget indtil d.17 jan. er der ikke nogle linedance foreløbig. Det er rigtigt ØV men vi skal passe på hinanden. I får selvfølgelig besked hvis der kommer ændringer.

Hvis Covid-19 tillader.

27/12-2020 Hvis vi kan fortsætte lige som vi har gjort, vil vi næste år opstarte et nyt begynder+ hold hver torsdag kl. 17 – 18. Første gang d.7 januar 2021. Grunden hvorfor vi gøre det er fordi der stod 3 dansere på venteliste og at vi sige velkommen til 4 nye linedansere. Vi krydse fingre at vi må.

Hej Happy Footstep dansere.

25/10-2020 Efter regerings nye restriktioner har vi besluttet at dele holdene op på mandag og torsdag aften.

 • Nybegynderhold bliver på mandag men nu kl. 17.00.
 • Begynder+ (Hold1) mandag og torsdag kl.18.00 (9 personer på hver hold).
 • Let Øvede (hold2) mandag og torsdag kl.20.00 (9 personer på hver hold).
 • Øvede (Hold3) mandag og torsdag kl.20.00 (9 personer på hver hold).

Alle holdene danser en time uden indlagt kaffepause.

Mundbind på når man kommer og forlade salen.

Så mit spørgsmål er: Hvem vil danse på torsdag? Håber vi kan finde 9 dansere til alle hold, så det kan komme til at fungere….. Svar tilbage inden kl.12.00 i morgen .TILMELDING NØDVENDIG! Hvis der er nog’n de ikke kommer mere i år vil de sende besked til Geke via SMS eller Messenger, tak….

Update i Happy Footstep

17/09-2020. Efter vi kom i gang med Linedance igen d. 17 aug. kunne vi allerede se at det gik rigtigt godt med tilmeldinger. Vi har nu danset i en måneds tid og der er kommet det problem, at vi har for mange dansere på første holdet hvis alle er til stedet. Derfor har bestyrelsen besluttet at lave en ekstra hold, de kun består af nybegyndere. Denne beslutning give godt mening fordi instruktøren har nu mere tid til at lære nybegyndere trinene og dansene. Hold & Tider

Linedance sæson 2020/21 starter i uge 34 Mandag d.17 Aug.

Det er på tide med en sommerhilsen med en opdatering på, hvad vi laver i Happy Footstep, og hvordan det gik i den afsluttede sæson – en på alle måder mærkelig sæson. 

Det vigtigste først: Vi starter igen 17. august med mandagsdans. I år vil vi gerne have alle tilmeldt inden første danseaften. Det gør alting meget nemmere. Så vi håber, du vil tilmelde dig nu og få betalingen klaret med det samme. Tilmeld dig sæson 2020/2021 her

Et tilbageblik

Desværre sluttede vores dansesæson 2019 / 2020 meget pludseligt grundet omstændighederne og restriktionerne, der har været forbundet med coronavirus. Af samme årsag måtte vi aflyse sommerdans. Det var rigtigt ærgerligt, men sikkerheden for os alle er vigtigst.

Vi nåede heldigvis alligevel at danse ved Nysø to gange, én gang i Varde Sommerland, én gang hos Anne Methas arbejde og én gang ved Eventyrgården – begge med behørig afstand. Disse danse skrev vi om i Facebook-gruppen og på hjemmesiden. Tilmeldingen var efter ”først til mølle” princippet og med udgangspunkt i daværende forsamlingspåbud.

Vi kigger fremad

Når vi danser, har vi et fælles ansvar med at holde afstand og god håndhygiejne. Vi har derfor ændret lidt på, hvordan vi skifter mellem holdene for at holde afstand. 
Når man ankommer, bedes man gå ind i Lille Sal og vente på det forrige hold er gået.
Alle holdtimer stopper 5 min tidligere, så vi kan nå at komme ud og gøre plads til næste hold.
Vi beder jer holde reglerne, så vi minimerer smittefare og er effektive i skiftet. 
Vi sørger derudover for, at der altid er sprit til hænderne. Men sprit også gerne af hjemmefra. 
Med disse ord glæder jeg mig meget til, at vi kan danse igen. Jeg glæder også rigtigt meget til at gense jer alle og håber da også, at I tager nogle nye dansere med til Eventyrgården. 

Dansetiderne: Hold 1 / Begyndere kl. 17.15 – 18.25 Hold 2 / Let øvede kl. 18.35 – 19.55 Hold 3 / Øvede kl. 20.05 – 21.30
Tilmelding sker som sidste år på hjemmesiden. Klik på knappen og udfyld formularen, så modtager du en mail med information om betaling. Så snart vi har registreret betalingen, er du tilmeldt hele 2020/2021-sæsonen. 
Tilmeld dig sæson 2020/2021 her

Naturligt Linedance d.22 Juni del 2

Mandag d. 22 juni kl. 18.30-20.30 har vi sidste dans i denne mærkelige sæson….. Vi danser bagved Eventyrgården i Janderup 🙂 Tag selv kaffe/drikkevarer med og evt. stol/tæppe. Vi må bruge toiletter i Eventyrgården. Hvem vil være med? Tilmelding nødvendig!

Naturligt Linedance d.15 Juni del 1

Hej alle jer linedancere… Nu hvor der må være flere et sted, vil vi indbyde til en danseaften i det fri….. Vi har plads til 50 dansere… på afstand, så her er der også først til mølle…. Vi danser på en lukket gårdsplads belagt med sf sten, der er toiletter og handsprit… En anden areal hvor vi kan holde pause… Medbring selv kaffe, drikkevarer osv. og evt. stol og tæppe.
Mandagaften 15 Juni mellen 18.30 og 20.30. Varde Industri Tømrervej7 Tilmelding nødvendig!

Ps. Tusind tak til Anne Metha fra VikanService at hun stiller pladsen til rådighed…….

Dans I Naturen d.07 Juni del 3.

Hej…..Nu på søndag bliver det til en gåtur og dans i Varde Sommerland. Kaffe og kage bliver der sørget for.

Dans I Naturen d.24 Maj del 2.

Hej….Så har vi igen “dans i naturen” ….Samme sted, samme tidspunkt, kun en anden dato….søndag d. 24 maj 🙂 Jeg ta’ kaffe med og vi prøve at skrue lidt op for musikken 😉 Hvem ta’ med?

Dans I Naturen d.17 Maj del 1.

Hej vores dansere…Noget nyt i sted for dans. Nu på søndag d. 17 maj kl. 10.30 ved Nysø, syd for Varde, indbyder vi til en gåtur med bagefter måske en lille dans eller to…Berend ta musik med og Geke kaffe. Vi vil kalde vores arrangement” Dans i naturen”…Vi håber på fint vejr den dag men ta for en sikkerheds skyld regntøj/paraply med.. Hvis i vil være med, gerne tilbagemelding. tlf. 29319966…Håber vi ses på søndag…Adresse Nysø: Roustvej 106 6800 Varde

Sæson afslutning

Hej Alle….Vi savner alle det sociale samvær og vil gerne danse men……sommerdans bliver ikke til noget ØV. Oksbøl kræmmermarked, den bliver holdt hver mandag i sommerferien, er også aflyst så vi har heller ingen opvisning der, desværre. Håber vi kan starte frisk op til næste sæson, den starte d. 17 august……I må have en god påske og pas på jer selv og hinanden og måske ses vi en gang hen over sommeren, hvem ved 🙂

Gør Som Kai – hjemmedans

Du husker Kai. Det er ham den sjove, ham der råber op midt under dansen. Ham der får os til at grine – om man vil det eller ej. Jeg talte med Kai den anden dag. Han cykler mange kilometer til dagligt. Han har allerede ordnet haven. Kai når meget i denne corona tid. Det kunne jeg forestille mig, at du også gør.

Kai spurgte om jeg kunne lægge et forslag til en ny dans ud. For så kan han (og du) lære dansen derhjemme. Og vi får alle bevæget kroppen lidt. Tak for den gode idé, Kai!

Du får derfor video linket herunder med dansen (der kommer først en demo og halvvejs bliver trinene vist).

Den første dans er til hold 1 og hedder My Pretty Belinda, der er ikke nogen restarts eller tag’s Rigtigt god fornøjelse. Berend

Nr. to dans er til holdene 2 og 3 og hedder Pretty Girl, her har vi 4 restarts dvs. 3 restarts efter “point, hold, & point, hold”. og en restart efter “walk, walk” Rigtigt god fornøjelse. Berend

Alle arrangementer til og med d. 27 april er aflyst

14/03-2020 Efter udviklingen i forbindelse med coronavirus har bestyrelsen besluttet at aflyse resten af sæsonen til og med d. 27 april dvs. 6 danseaftener samt d. 29 marts (søndagsdans) Vi vil bestræbe os at finde muligheder for indhente de aflyste danseaftener på et senere tidspunkt. Hold fortsæt øje med hjemmesiden og vores Facebook side. Følg myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk og pas godt på hinanden på afstand.

Ingen dans 16. og 23. marts pga coronavirus/covid-19.

11/03-2020 Pga. Coronavirus/covid-19 har bestyrelsen besluttet at aflyse danseaftenerne mandage d. 16. og 23. marts. Hold fortsæt øje med hjemmesiden og vores Facebook side. Følg myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk.


Happy Hours del 2.

29/03-2020 Søndag fra kl.10 -12. Se kalender. AFLYST

Happy Hours del 1.

16/02-2020 Søndag fra kl.10 -12. Se kalender.

Generalforsamling Happy Footstep

03/02-2010 Der indkaldes til generalforsamling i Happy Footstep Linedance Klub. Mandag d. 3. februar 2020 på Eventyrgården, Vesterled 52, 6851 Janderup.

Dagsorden:

 • 1 Valg af dirigent
 • 2 Valg af 2 stemmetællere
 • 3 Formandens beretning
 • 4 Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse
 • 5 Behandling af indkomne forslag
 • 6 Fastsættelse af næste års kontingent
 • 7 Valg af bestyrelse og suppleanter jf. § 8
 • 8 Valg af revisor og suppleanter jf. § 8
 • 9 Eventuelt

Inge Lindholm-Clausen (genvalg), Susanne Lykke Dam (genvalg), og Odette van Medevoort (ta ikke genvalg) er på valg. Indkomne forslag skal være sendt til bestyrelsen senest 14 dage før generalforsamlingen. Mød op og vær med til at gøre din indflydelse gældende for klubbens fremtid.

Hold 1 danser denne dag kl. 17.15 – 18.15. Efter generalforsamlingen danser hold 2 og 3 sammen. Der serveres kaffe og kage. Vi glæder os til at se dig. Venlig hilsen Bestyrelsen Happy Footstep

Happy Hours

19/01-2020 Søndag fra kl.10 -12 Se kalender.

Pizza Linedance Aften

18/10-2019 Pizza Linedance Aften og Danseliste Tre Workshop’s fra Carola und Andreas Holst (Hamburg): I’ll Go With You : Looking For Freedom : Something You Love

Varde Å Dag

18/08-2019 Varde Å Dag Janderup (se kalender). Opvisning på Ladepladsen og Torvet. Dansene: Codigo, Just A Memory, Love Flow og All You Need

Jubileum 10+1

22/04-2017 Jubileum 10+1 Workshop’s fra Gitte Stehr (Roadhouse Vejle): My Hands On You og Marian L Pedersen (Roadhouse Vejle): Things