21. juli 2019

Instruktør i Happy Footstep

Berend Ziengs

Mobil. 2946 5688

Email: berend@ziengs.dk

Linedanceklub Happy Footstep, kommer gerne ud og pifter din fest eller dit arrangement op med god musik, glade danse og dansere. Vi tilbyder både opvisning og/eller workshop til fx til bryllup, polterabend, fødselsdag eller firmafest. Vi medbringer selv musik og evt. musikanlæg.

Man kan også vælge at jeg, sammen med min partner, kommer ud til jer. Vi skal nok sørge for at alle de er med på de forskellige arrangementer få et godt og glædelig oplevelse. Jeg ta’r selv musik og evt. højtaler med og står selvfølgelig åbne overfor eventuelle ønsker .

Mail eller ring så vi kan aftale tider og priser.

Lidt om mig selv

Min kone Geke og jeg flyttede til Danmark fra Holland i 1987. Dans og musik har fulgt os på vores vej gennem livet og har altid været vores fælles interesse, både da vi boede i Holland og efter, at vi flyttede til Danmark.

De første 15 år vi boede i Danmark dansede Geke og jeg pardans: Balroom og Latin, hvilket også var den dansegenre vi interesserede os for, da vi boede i Holland. I november 2006 overtalte vores genbo Yvonne mig til at tage med til Linedance. Det var i midten af en sæson og jeg synes det var lidt svært i starten. Alligevel blev jeg fanget af Linedance genren lige med det samme og to år senere blev jeg hjælpeinstruktør.

I 2009 blev jeg instruktør for mit første hold og i 2011 blev jeg spurgt om, hvorvidt jeg ville være instruktør for alle klubbens tre linedance hold, hvilket jeg sagde ”ja” til. I årene 2015 og 2016 gennemførte jeg tre instruktørkurser, K1, K2, K3, ved Marie Sørensen. Ved Niels Poulsen gennemførte jeg K2 i august 2020 og K3 i juni 2022. Med hjælp fra klubbens dygtige hjælpeinstruktører er det med stor glæde, at jeg som instruktør, stadig står i spidsen for holdene i Happy Footstep.

Mine Workshops