27. september 2021

Ballroom Fitnes: Hold til Parkinson, Sclerose eller anden sygdom

Holdet hedder Ballroom Fitness og tilbydes i samarbejde med DGI og Varde Kommune. Instruktører er Susan Schmidt og Berend Ziengs. Begge er uddannet i Parkinson Ballroom Fitness hos Elisabeth Dalsgaard. Derudover er Susan Smidt også uddannet i MS Ballroom Fitness. Efter Ballroom Fitness princippet træner vi trinvariationer for balance, holdning og udstråling på musik. Det giver deltagerne god motion og samtidigt er det sjovt og livsbekræftende. Du bliver udfordret men mødt på dit eget niveau. Du kommer hjem som et nyt menneske med masser af energi.

Hvor og Hvornår

Holdet danser hver onsdag fra kl. 14.30 – 16.00 og hvor der indlægges pauser efter behov. Holdet danser i Sportium, Fritidscenteret i Varde, Lerpøtvej 55. Deltagelse kræver ingen forhåndskendskab til linedance og det er nemt at tilmelde sig.

Periode vi danser

Holdet starter onsdag i uge 33 – 2022 og fortsætter til uge 48 – 2022, med undtagelse af efterårsferien i uge 42. I 2023 danser vi fra uge 1 til uge 16 med undtagelse af vinterferien i uge 7. Det svarer til ca. 30 dansemiddage i sæsonen 2022/2023. Prisen for hele sæsonen er 650 kr. Hvis du har en ledsager med og hun eller han gerne vil danse med, koster det kun 350 kr. for denne person for hele sæsonen.

Læs mere om de forskellige foreninger her:

Bare prøv

Du er velkommen til at prøve 1 eller 2 gange for at se, om holdet er noget for dig. For mere info kontakt venligst Susan Schmidt på tlf. 2963 5927 E-mail: susanuhd@gmail.com.

Tilmelding

Du melder dig ind ved at udfylde formularen herunder. Efter indmeldelse får du en mail med informationer om betaling for året, som kan ske via Mobile Pay eller bankoverførsel. Betalingen skal ske ved indmeldelsen. Når vi har modtaget din indmeldelse og betaling, er du medlem og vi vil glæde os til at danse sammen med dig.

Skriv for- og efternavn på den person, der skal meldes ind.
Skriv din email adresse.
Skriv dit telefonnummer.
Kontingent betales ved indmeldelse. Du får en mail om betaling (mobile pay eller bankoverførsel), når du trykker tilmeld. Samtidig giver du Happy Footstep lov til at sende nyhedsmails med relevante informationer om foreningen.
Du er meldt ind, når du har betalt. Du accepterer samtidigt Happy Footsteps vedtægter og privatlivspolitik, som du finder under "Om Happy Footstep" i menuen.