27. september 2021

Hold til Parkinson, Sclerose eller anden sygdom

Dette hold er for dem med særlige behov som Parkinson, Sclerose eller anden sygdom. Det er nemt at melde sig til. Det specielle hold (Parkinson Ballroom Fitness) tilbydes i samarbejde med DGI og Varde Kommune. Holdet afholdes onsdage kl. 14.30 – 16.00, inkl. pauser efter behov. Susan Hansen og Berend Ziengs er begge instruktør og er uddannet i Parkinson Ballroom Fitness (Elisabeth Dalsgaard). Berend sørger for musikken. Holdet danses i Sportium (Rotunden) Fritidscenter i Varde – deltagelse kræver ingen kendskab til linedance.

Holdet starter i uge 43 til uge 47 i 2021. – derudover danses i 2022 fra uge 3 til uge 17 med ferie i uge 7. Det svarer til ca. 18 gange i sæsonen 2021/2022. Prisen er 650kr. for deltagere. Deltagelse af en ledsager koster 350kr. for de 18 gange.

Du melder dig ind ved at udfylde formularen herunder. Efter indmeldelse får du en mail med informationer om betaling for året (Mobile Pay eller via bank). Betaling sker ved indmeldelse. Efter vi har modtaget din indmeldelse og betaling, er du medlem og vi glæder os til at danse med dig.

Skriv for- og efternavn på den person, der skal meldes ind.
Skriv din email adresse.
Skriv dit telefonnummer.
Årligt kontingent for 1 hold koster xxx kr. Kontingent betales ved indmeldelse. Du får en mail om betaling (mobile pay eller bankoverførsel), når du trykker tilmeld. Samtidig giver du Happy Footstep lov til at sende nyhedsmails med relevante informationer om foreningen.
Du er meldt ind, når du har betalt. Du accepterer samtidigt Happy Footsteps vedtægter og privatlivspolitik, som du finder under "Om Happy Footstep" i menuen.