1. oktober 2022

Happy Footstep Vardetræf

Tusind tak til alle dansere de var med fredagaften i Sportium til Vardetræf. Uden Jer ikke nogen træf! Linedansere fra ca. 30 forskellige klubber var samlet på dansegulvet, det var en pragtfuld syn. Vi dansede på forskellige niveauer, så alle kunne være med til vores stort sports-event.

Også en oplevelse var at TV-syd kom til træffet for at lave en liveudsendelse om linedance og hyggen på og ved dansegulv. Stor tak til Rikke for de pæne ord i interviewet.

Tak til Ria Vos, vores gæste instruktør from Holland, hun kom med Workshop’s på 3 niveauer. Der var rigtigt mange med på gulvet mens Ria suveræne udlærte de 3 workshops, hvad betyder at WS’s blev godt taget imod.

Ria’s workshops:

1 Love Yourself Int. 32 counts. Stepsheets HER CBA video Vivian video

2 Good For You (waltz) Imp. 48 counts Stepsheets HER

3 “Knees Are Trembling” Beg. 32 counts Stepsheets HER video Her

Tusind tak til Hanne Stensig og Gitte Stehr for at lede os igennem alle dansene fra danselisten, I gjorde det rigtigt godt. Også stor ros til Dj Henning for at musikken spillede hvornår det skulle være.

Til sidst en stor tak til alle fra Happy Footstep de hjalp med at pynte lokalen, tog imod gæsterne, holdt en takketale og efter træffet var med til at ryde op. Mange tak til Jer alle:)Deltag i Happy Footstep Vardetræf

Fredag den 10. februar 2023 åbner vi dørene kl. 17.30 til det første Happy Footstep Vardetræf. Vi glæder os helt vildt! Vi danser fra kl. 18.30 til omkring midnat.

Det hele foregår i Sportium i Varde. Prisen er kun 130 kr. per person, som inkluderer kaffe og te samt kage i pausen.

Dans og hygge til Happy Footstep Vardetræf

Vi håber på mange deltagere til den første udgave af Happy Footstep Vardetræf. Vi danser efter danseliste på alle tre niveauer. Vi har booket nogle af de bedste og mest engagerede instruktører. Instruktørerne gennemgår alle danse mindst en væg – både de kendte og de nye. Vores hollandske gæsteinstruktør Ria Vos byder på tre workshops. Der er mulighed til floorsplit, hvor der danses alternative danse til samme musik, så alle kan være med.

Instruktørerne ved Happy Footstep Vardetræf

Ria Vos

I Holland har Ria sin egen danseskole. Hun udbyder løbende workshops rundt omkring i landet. Hun er kendt for bl.a. Bittersweet Memory, Sister Kate, No Mans Land, Calypso Mexico, Big Blue Tree, Bored, Sweet Hurt, Float Ya Boat, Mighty Fine og mange flere. Ria er hovednavnet på Happy Footstep Vardetræf!

Gitte Stehr

Gitte underviser i Roadhouse Linedancers Vejle. Hun optræder tit som gæsteinstruktør i Denmark og er med som instruktør til Linedance ferien på Rhodos. Gitte er koreografen bag bl.a. Shivers Baby, Time To Come Together og Better When I’m Dancin’, Baby

Hanne Stensig

Hanne underviser i Houlkær Linedance. Hun lever for linedance. Som gæsteinstruktør er hun med til virkelig mange træf. Hendes enestående humor og personlighed kan mærkes i enhver dans hun er med i. Man kan ikke andet end at blive revet med.

Berend Ziengs

Berend underviser i Happy Footstep Linedance Varde og han er med som gæsteinstruktør til forskellige træf i Denmark. I1987 kom han fra Holland sammen med Geke til Denmark.


For at sikre den gode musik, kommer DJ Henning Jørgensen fra Hats & Boots Herning.

Husk at alt drikkevarer og forplejning skal købes i Sportiums hyggelige café. Det er kaffe og te (med påfyldning) hele aften, kage i pausen, alt er inkluderet i din billet.

Nedstående mad kan forudbestilles – sidste bestillingsdag torsdag den 9/2-2023 kl. 12.00.

– Boller i karry med salat – 105 kr. pr. person.

– Sandwich med kylling/bacon – 35 kr. pr. person.

– Stjerneskud – 120 kr. pr. person.

Ved bestilling kan der ringes på telefonnr. 2046 5017.

Ønskes mad på dagen kan der KUN bestilles det der er tilgængeligt i café.

Gode overnatnings muligheder i SPORTIUM SPORTEL, VARDE

Du kan også se vores flyer her.

Danseliste til Vardetræf HER.


Find Sportium i Varde

Sportium ligger på Lørpøtvej 55, 6800 Varde.