1. oktober 2022

Deltag i Happy Footstep Vardetræf

Fredag den 10. februar 2023 åbner vi dørene kl. 17.30 til det første Happy Footstep Vardetræf. Vi glæder os helt vildt! Vi danser fra kl. 18.30 til omkring midnat.

Det hele foregår i Sportium i Varde. Prisen er kun 130 kr. per person, som inkluderer kaffe og te samt kage i pausen.

Dans og hygge til Happy Footstep Vardetræf

Vi håber på mange deltagere til den første udgave af Happy Footstep Vardetræf. Vi danser efter danseliste på alle tre niveauer. Vi har booket nogle af de bedste og mest engagerede instruktører. Instruktørerne gennemgår alle danse mindst en væg – både de kendte og de nye. Vores hollandske gæsteinstruktør Ria Vos byder på tre workshops. Der er mulighed til floorsplit, hvor der danses alternative danse til samme musik, så alle kan være med.

Instruktørerne ved Happy Footstep Vardetræf

Ria Vos

I Holland har Ria sin egen danseskole. Hun udbyder løbende workshops rundt omkring i landet. Hun er kendt for bl.a. Bittersweet Memory, Sister Kate, No Mans Land, Calypso Mexico, Big Blue Tree, Bored, Sweet Hurt, Float Ya Boat, Mighty Fine og mange flere. Ria er hovednavnet på Happy Footstep Vardetræf!

Gitte Stehr

Gitte underviser i Roadhouse Linedancers Vejle. Hun optræder tit som gæsteinstruktør i Denmark og er med som instruktør til Linedance ferien på Rhodos. Gitte er koreografen bag bl.a. Shivers Baby, Time To Come Together og Better When I’m Dancin’, Baby

Hanne Stensig

Hanne underviser i Houlkær Linedance. Hun lever for linedance. Som gæsteinstruktør er hun med til virkelig mange træf. Hendes enestående humor og personlighed kan mærkes i enhver dans hun er med i. Man kan ikke andet end at blive revet med.

Berend Ziengs

Berend underviser i Happy Footstep Linedance Varde og han er med som gæsteinstruktør til forskellige træf i Denmark. I1987 kom han fra Holland sammen med Geke til Denmark.


For at sikre den gode musik, kommer DJ Henning Jørgensen fra Hats & Boots Herning.

Husk at alt drikkevarer og forplejning skal købes i Sportiums hyggelige café. Det er kaffe og te (med påfyldning) hele aften, kage i pausen, alt er inkluderet i din billet.

Gode overnatnings muligheder i SPORTIUM SPORTEL, VARDE

Du kan også se vores flyer her.


Tilmelding til Happy Footstep Vardetræf

Skriv for- og efternavn på den person, der skal meldes ind.
Skriv din email adresse.
Skriv dit telefonnummer.
Skriv gerne klubbens navn, så vi ved, hvilke klubber vi skal i kontakt med op til træffet.
Tilmelding til Happy Footstep Vardetræf koster 130 kr. Du får en mail om betaling (mobile pay eller bankoverførsel), når du trykker tilmeld. Din tilmelding er først gældende, når du har betalt. Samtidig giver du Happy Footstep lov til at sende nyhedsmails med relevante informationer om foreningen. Du accepterer samtidigt Happy Footsteps vedtægter og privatlivspolitik, som du finder under "Om Happy Footstep" i menuen.

Betaling er nemmest gennem mobile pay på nummer 824543 (Husk at skrive dit navn og klubnavn hvor du danser, som besked). Alternativt kan du overføre beløbet via din bank til reg. nr. 9682 og konto nummer 0001062999. Husk din tilmelding er først gyldig efter betaling.

Find Sportium i Varde

Sportium ligger på Lørpøtvej 55, 6800 Varde.