1. oktober 2022

Happy Footstep Vardetræf


Tilmeld dig Happy Footsteps Vardetræf 2024

Lørdag den 10. februar 2024 åbner vi dørene til Happy Footstep’s anden Vardetræf. Vi glæder os helt vildt! Vi åbner kl. 10.00, hvor du kan finde dig til rette, tale med venner og bekendte og besøge boderne. Vi danser fra kl.11.00 til 17.00.

Det hele foregår i den store sportshal i Sportium i Varde. Prisen er kun 150 kr. per person for hele dagen og det inkluderer kaffe i pausen.

I 2024 kan du på forhånd tilkøbe sandwich i pausen til en favorabel pris på 50 kr.

  • Sandwich kylling/bacon – 50 kr. pp.
  • Sandwich med æg/rejer – 50 kr. pp.
  • Sandwich med ribbensteg – 50 kr. pp.

Vil du gerne læse vores flyer, så klik her.

Dans og hygge til Happy Footstep Vardetræf

Vi håber på lige så mange deltagere eller flere endnu til anden udgave af Happy Footsteps Vardetræf. Vi danser efter danselister på alle tre niveauer. Igen i år har vi booket gode og engagerede instruktører. Instruktørerne gennemgår alle danse mindst en væg. Hollandske gæsteinstruktør Ria Vos kommer igen i år og byder på tre workshops (beg, imp, og int.) Der er mulighed til floorsplit, hvor der danses alternative danse til samme musik, så alle kan være med. Danselisten offentliggøres i januar 2024. Glæd dig!

Instruktørerne ved Happy Footstep Vardetræf

Ria Vos

I Holland har Ria sin egen danseskole. Hun udbyder løbende workshops rundt omkring i landet. Hun er kendt for bl.a. Bittersweet Memory, No Mans Land, Calypso Mexico, Big Blue Tree, Float Ya Boat, Mighty Fine, Telling On My Heart, Side Effects og mange flere. Ria er hovednavnet på Happy Footstep Vardetræf!

Gitte Stehr

Gitte underviser i Roadhouse Linedancers Vejle. Hun optræder tit som gæsteinstruktør i Denmark og er med som instruktør til Linedance ferien på Rhodos. Gitte er koreografen bag bl.a. Shivers Baby, Time To Come Together og Better When I’m Dancin’, Baby

Hanne Stensig

Hanne underviser i Houlkær Linedance. Hun lever for linedance. Som gæsteinstruktør er hun med til virkelig mange træf. Hendes enestående humor og personlighed kan mærkes i enhver dans hun er med i. Man kan ikke andet end at blive revet med.

Berend Ziengs

Berend underviser i Happy Footstep Linedance Varde, hvor han også er formand. Som gæsteinstruktør er han med til forskellige træf i Denmark. I juli 1987 kom han fra Holland sammen med Geke til Denmark.

Henning Jørgensen

For at sikre at den gode musik kommer præcis i tiden har vi Henning som DJ. Han underviser i Hats & Boots Herning. Han er tit med til træf som DJ og cuer nogen gange, han ved hvad højre og venstre er.


Bemærk, at al forplejning, der nydes i Sportium, skal købes i Sportiums hyggelige café. Har du brug for overnatning, kan Sportium Sportel også hjælpe med det.


Tilmelding

Skriv for- og efternavn på den person, der skal meldes ind.
Skriv din email adresse.
Skriv dit telefonnummer.
Skriv gerne klubbens navn, så vi ved, hvilke klubber vi skal i kontakt med op til træffet.
Skriv antallet af personer, som du tilmelder (inkl. dig selv) og betaler for.

Ønsker du sandwich?

Skriv hvor mange sandwich I ønsker af hver type.
Udfyld kun hvis I ønsker denne type sandwich. Skriv antallet I ønsker samlet af denne type.
Udfyld kun hvis I ønsker denne type sandwich. Skriv antallet I ønsker samlet af denne type.
Udfyld kun hvis I ønsker denne type sandwich. Skriv antallet I ønsker samlet af denne type.
Udfyld kun hvis I ønsker denne type sandwich. Skriv antallet I ønsker samlet af denne type, som er Glutenfri
Udfyld kun hvis I ønsker denne type sandwich. Skriv antallet I ønsker samlet af denne type, som er Glutenfri
Udfyld kun hvis I ønsker denne type sandwich. Skriv antallet I ønsker samlet af denne type, som er Glutenfri
Tilmelding til Happy Footstep Vardetræf koster 150 kr. per person. Du kan tilmelde flere personer og tilføje sandwiches. Det hele skal betales samlet. Du får en mail om betaling (mobile pay eller bankoverførsel), når du trykker tilmeld.

Din tilmelding er først gældende, når du har betalt. Samtidig giver du Happy Footstep lov til at sende nyhedsmails med relevante informationer om foreningen. Du accepterer samtidigt Happy Footsteps vedtægter og privatlivspolitik, som du finder under "Om Happy Footstep" i menuen.

Find Sportium i Varde

Sportium ligger på Lørpøtvej 55, 6800 Varde.