16. december 2019

Happy Footsteps sponsorer

Uden vores sponsorer står vores forening slet ikke så stærk som gennem samarbejdet, der er til gavn for sponsorerne, vores medlemmer og foreningen. Hvis du vil gøre en forskel i lokalsamfundet og understøtte din egen forretning, så bliv sponsor af Happy Footstep.

Herunder kan du møde vores nuværende sponsorer.


Nochmal

Nochmal er et marketingkonsulentbureau, der står bag denne hjemmeside – både det tekniske og formidlingsmæssige. Nochmal udgiver podcasten om markedsføring, Help Marketing, og den eneste grundbog i markedsføring på dansk, Help Marketing Bogen. Nochmal står også bag podcaststatistiksiden, podcaststats.dk.


Blåbjerg køreskole tilbyder kørekorts undervisning i Bil, Motorcykel og Trailer. Karen Marie underviser primært i området Henne / Ølgod og Norre Nebel / Varde mm.


Pipetek A/S er specialist i bukning af både tyndvæggede og sværvæggede rør, i både store og små radier og i alle former for metal, med over 30 års erfaring. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige buknings- og valsningsprocesser. De fleste opgaver er til videre bearbejdning, men vi laver også færdige produkter. Kontakt.