16. december 2019

Happy Footsteps sponsorer

Uden vores sponsorer står vores forening slet ikke så stærk som gennem samarbejdet, der er til gavn for sponsorerne, vores medlemmer og foreningen. Hvis du vil gøre en forskel i lokalsamfundet og understøtte din egen forretning, så bliv sponsor af Happy Footstep.

Herunder kan du møde vores nuværende sponsorer.


Nochmal

Nochmal er et marketingkonsulentbureau, der står bag denne hjemmeside – både det tekniske og formidlingsmæssige. Nochmal udgiver podcasten om markedsføring, Help Marketing, og den eneste grundbog i markedsføring på dansk, Help Marketing Bogen. Nochmal står også bag podcaststatistiksiden, podcaststats.dk.


Davidsen hørecenter

Vi kommer hjem til dig, høreprøve, tilpasninger og justeringer foregår alt sammen hjemme hos dig i trygge og vante rammer. Vi har ingen ventetid, så oplever du pludselig problemer med hørelsen, finder vi hurtigt en tid til at komme hjem til dig. Vi kører bl.a. med verdens førende høreapparatsmærker som Oticon og Bernafon.


Møbelpolstrer Erna Lønborg i Janderup. På værkstedet kan du få restaureret og ompolstret dine møbler, uanset hvilken type møbel det handler om. Går du med en tanke eller idé om at få ombetrukket en sofa, lagt ny polstring på en stol, lavet en hynde i et spec. mål, eller lignende, må du gerne kontakte mig. Kontakt.


Blåbjerg køreskole tilbyder kørekorts undervisning i Bil, Motorcykel og Trailer. Karen Marie underviser primært i området Henne / Ølgod og Norre Nebel / Varde mm.