19. september 2020

Info til nye dansere

Happy Footstep’s dansested

Kan du lide at danse, men mangler en at danse med?

Prøv Linedance i Happy Footstep, der er altid plads til en mere.

Eventyrgården, Vesterled 52 Janderup vestj.

Masse parkeringspladser og lokaler med dejligt dansegulv. Se billeder.

Information til nye medlemmer

Linedance er en dansestil, hvor man danser i rækker (linjer) ved siden af ​​og bag hinanden. Linjerne i linedance går flere veje, så hele firkanten kan flytte sig på en gang, uden linjerne går tabt. Du har ikke brug for en dansepartner, alle danser for sig selv og alligevel danser alle sammen. Fordi dansetrinnene er specielt koreograferet for hvert stykke musik, danser alle dansere, i alle lande de samme dansetrin. Vi danser ikke kun til country, men til al slags musik.

Linedance er god “hjernegymnastik”. Mange sanser aktiveres, da bevægelse kombineres med musikken du hører og det du ser hos instruktøren. Linedance er på den måde en styrkelse af både balance, kondition, koordinationsevne, koncentrationsevne samt din motorik, hvorigennem du samtidig øger psykisk velvære.

At bevæge sig til god musik skaber livsglæde. Det er velegnet til alle aldre, fra teenager til senior. Så uanset hvem eller hvordan du er, eller hvilken alder man har, er du velkommen i klubben.

Hvad man vil yde er selvfølgelig op til de enkelte, men i Happy Footstep går vi også rigtig meget op i det sociale samvær, fordi det skal være sjovt at være med.

Hvis du kunne tænk dig og prøve Linedance, er du inviteret til to dansetimer i august, og bagefter beslutte du, om du vil bliver medlem. Hvis noget ikke er klart, så spørg din instruktør, han hjælper dig gerne!

Du kommer bare i tøj du bedst kan lide, men tag gå på mod og godt humør med, også en vandflaske eller kaffe er en god ide. Angående fodtøj, nogen danser i støvler/dansesko med en lille hæl, andre bedst i flade sko, du må selv finde frem hvad er bedst til dig.

Hver ny sæson i august starter vi med vores nybegynder hold helt forfra og grundtrinene, hver eneste dansetrin, bliver grundig forklaret.

Læs lidt om regler på dansegulv.