9. juli 2022

Gratis foredrag: Lær hvordan du får flere kunder på et lille budget

Normalt er fokus på linedance i Happy Footstep. Men dette foredrag er eksklusivt henvendt til Happy Footsteps sponsorer og kommende sponsorer. Foredraget er gratis, og Happy Footstep sørger for en let morgenmad med kaffe, vand og croissanter.

Flere kunder uden et kæmpe budget

Vil du gerne have flere kunder? Men er budgettet ikke enormt? Den situation kender mange virksomheder – især nu med en voksende inflation. Derfor inviterer Happy Footstep til foredrag med Eric Ziengs, der er en af Danmarks førende eksperter inden for markedsføring og salg (foruden at være Berends søn).

Eric Ziengs vil på foredraget give helt konkrete råd til, hvordan man kan bruge digitale og sociale medier til at sælge mere i lokalområdet. Du kommer altså hjem med gode råd, som du kan implementere i din virksomhed med det samme. Målet er selvfølgelig at få flere kunder inden for kort tid. Rådene vil fokusere på at være gratis eller billige.

Eric er i dag marketingchef i GoBoat. Han driver desuden sin egen konsulentvirksomhed Nochmal, hvor han holder foredrag og workshops om markedsføring. Foredraget vil være lærerigt, give konkrete forslag til handlinger og udføres på en underholdende måde. Under hele foredraget er det muligt at stille spørgsmål.

Vind en bog om marketing til 874 kr. ved at deltage

Eric har udgivet “Grundbogen i Marketing – Help Marketing Bogen” og har udgivet over 250 afsnit af Help Marketing Podcasten. Blandt deltagerne finder vi én heldig vinder af Erics bog på 440 sider, der normalt koster 874 kr.

Datoen er fredag d. 16 sept. kl. 8.30-10.00 i Sportium, Lerpøtvej 55. Gratis tilmelding sker ved at udfylde nedenstående formular.

Gratis tilmelding

Skriv for- og efternavn på den person, der deltager .
Skriv din email adresse.
Skriv navnet på virksomheden her
Angiv gerne hvilke tiltag I allerede laver i dag, så kan vi lave foredraget endnu bedre.
Hvis I kommer flere end én person, skriv venligst antallet.
Klik her for at tilmelde dig vores foredrag. Du accepterer samtidigt Happy Footsteps vedtægter og privatlivspolitik, som du finder under "Om Happy Footstep" i menuen.
Eric Ziengs